A mártás, termékek technológiája

A piaci igények és trendek figyelembe vételével kezdtük meg idén tavasszal puffasztott termékeink édes, különböző ízesítésű gyártását. Az ízek kiválasztásakor figyelembe vettük a magyar íz világ és kedvelt ízek sorát.

Mivel a Társaság dolgozói korábban is foglalkoztak csokoládékészítéssel, így az ehhez szükséges know-how rendelkezésre áll.
A lehűlt kipuffadt kekszek kapják meg a csokoládés és bevonós felületet, majd hűtőalagúton áthaladva kerülnek csomagolásra.
A kiszállításig elkülönített, hűtött raktárban tároljuk.



A termékeink előállítása során külön figyelmet fordítunk az élelmiszerbiztonságra is.

Rendszeres laboratóriumi vizsgálatokat végzünk, az előzetesen meghatározott vizsgálati terv alapján.

Mikrobiológiai követelmények késztermék esetén a 4/1998. (XI. 11.) EüM rendelet és módosításai alapján.

Vegyi szennyezettség: 17/1999. (VI. 16) EüM rendelet, 49/2014 ( IV.29) VM rendelet alapján
Allergének: az élelmiszer jelölésről szóló 19/2004. (II.26.) FVM-ESzCsM-GKM rendelet alapján.

Géntechnológiával módosított szervezet használata: nem megengedett (a géntechnológiai tevékenységről szóló 1998. évi XXVII. Tv.).