A ham-let termékek 1991-ben kerültek első ízben a magyar boltok polcaira, melyek  akkor igencsak innovatívnak számítottak. A közel 30 év alatt felépített, jól ismert brandnek, és az állandó minőségnek  köszönhetően, a puffasztott rizses kerek szeletek napjainkig nagyon keresettek.

Kezdetben inkább csak a fogyni vágyók körében volt népszerű, mivel teltségérzetet ad és mértékletes fogyasztás mellett kevéssé hizlal. Azonban a mostani idők egészségtudatos táplálkozási hullámába is nagyszerűen beilleszthető. A termék a felhasznált gabonán kívül maximum 1% sótartalommal bír. Univerzális felhasználhatósága miatt a nap bármely szakában bevethető: változatos alternatívája a kenyérnek, de ebédidőben körethelyettesítőként is kiváló és akár egy film közben is remek nasi, lelkiismeretfurdalás nélkül. Diétázók, sportolók, ínyenc gyermekek és elfoglalt, de tudatos háziasszonyok kamrapolcáról pedig biztosan nem hiányozhat.

Nagy előnye még az egy éves szavatossági ideje, mely lehetővé teszi, hogy sokáig élvezhessük a puffasztott ham-let ropogósságát.

Az elmúlt év beruházásainak és a modern gyártósornak köszönhetően, egyre nagyobb piaci igényeket tudunk kielégíteni. Vásárlóink visszajelzései és a piac folyamatos tanulmányozása alapján fejlesztjük új termékeinket, időről időre új ízkombinációval rukkolunk elő és modern design elemekkel látjuk el csomagolásainkat.

A ham-let márka 2017 év végétől  három családból áll. A már megszokott puffasztott búza, sós és natúr változata, a puffasztott rizs ugyancsak sós és natúr változata  a ham-let eredeti családhoz tartozik. Az eredeti  mellett a sokmagvas családdal a trendi ízek kedvelőinek alkottuk meg a három új termékünket, a puffasztott rizsszeletet lenmaggal és szezámmaggal, a puffasztott kukoricaszeletet barna rizzsel, lenmaggal és napraforgómaggal illetve a puffasztott rizsszeletet napraforgómaggal és chia maggal.

Akik büntetlen édességre vágynak, azoknak ajánljuk az édes termékcsaládunkat.